Rostfärgat i höstmörkret och storleksproblem

Underbara höst, tanken på höst får alltid mina smilgropar att dra uppåt♡
Årstiden kopplar jag till mörka rum med tända ljus, spännande serier och filmer, harmoniska och avkopplande kvällspromenader och underbart höst mode, det bästa jag vet är en stickad tröja och raggsockar, mysfaktor 110%. 
 
Butikerna är fyllda med vackra barnkläder och livs höstgarderob fick ytterligare några komplement i fredags. Älskar kombinationen rostfärgat med svart och vit i både enfärgade men också mönstrade plagg och accessoarer. 
Är oerhört sugen på den rostfärgade kappan och skorna som kommer från Zara, fast det får vänta, köpte ju trots allt en jättefin regnjacka från Zara i veckan till henne. 
 
En sak jag dock måste beklaga mig över är utbudet på vinter- och regnskor samt regnkläder (till dagis) och vinteroveraller. Det är så dåligt, jag har nog varit i varenda butik i Malmö och kollat på nätet, men ändå inte hittat något. Det lilla utbudet som finns är antigen väldigt dyrt eller smaklöst, sen är det svårt att hitta storlekar till barn under 2 år, galet! Förstår inte heller varför de inte gör större storlekar på de fina babyoverallerna i fleece, stickat och teddy material?! De är ju perfekta att ha i vagnen och i bilen. 
 
Så om det är någon som har något tips, snälla dela med er! Min dotter är en liten tjej och kommer ha 80 i höst eventuellt 86 i vinter, så bara dela med er av alla era tips, vi gillar stilrena kläder och bra kvalité. 
Barnkläder - babynista - bebiskläder
Felicia

snyggt

Svar: Visst, underbara färger :)
Alexsandra Haller