Neonrosa 90-tals bikini

Här har vi en av mina fräsiga bikinisar som jag berättade om i badsko-inlägget. Redan som 5-åring hade jag ett stort intresse för mode och kläder, vilket inte går att undgå när man tittar i fotoalbumen hemma hos föräldrarna. Tog med mig några bilder hem som jag tänkte visa någon dag. Ja, 4-5 åriga Alexsandra var en rolig filur som alltid hade ett stort bussmile på läpparna.. Självförtroendet var det inget fel på heller, älskade att stå framför kameran haha. 
Mini Alexsandra - Mode

Ljusgrått jersey bäddset

Förra veckan införskaffade jag mig världens skönaste bäddset, det är nämligen av jerseytyg (T-shirt tyg). Åhlens hade 20% på alla bäddset så det var givet att slå till, ett set kostade 299:- originalpris. Tänker att det blir perfekt till sommaren, då är det bara att skippa täcket och enbart köra på lakanen. Har gått från beige ton till grå ton i sovrummet nu, himla snyggt! Saknar fortfarande tavlor men har man svårt att bestämma sig så... Vill ha någon text och något illustrerat har jag tänkt. På garderobsdörren i sovrummet har jag satt ihop en liten outfit som symboliserar mig och Axel i form av hans jacka och min klänning, 'the perfect match'
Inredning

Glittriga badskor, ett kärt barndomsminne

Ja, allt kommer verkligen tillbaks igen, klickade runt lite på asos och kom över dessa glittriga gummisandaler!
Varför jag fastnade för dessa var just för att jag hade exakt likadana när jag var liten, fast i rosa. Dessa bar jag nästan alltid när jag badade i havet, älskade verkligen mina rosa glittrande badskor^^. Till dessa hade jag en otroligt cool bikini, som självfallet också var rosa (neon). Ska hem till föräldrarna i helgen så ska se om jag inte kan hitta en bild! Haha. Och nej jag beställde dem inte, hur söta de än är så är jag tyvärr inte lika cool som 5-åriga Alexsandra. Är det någon av er som hade ett par sådana här skor?
trendspaning

Bag heaven

Fredag! Ingen har väl missat att alla i hela världen älskar fredagar? Haha. Idag har varit en väääldigt bra fredag, den innehöll trevligt sällskap med en vän, sushibuffé och shopping♥ Jag kom dessutom inte bara hem med en väska utan TVÅ! En i sailer-bag model i läder och en shopper model i mocka, två väskmodeller som jag letat så länge efter.