Thinking overload

Nu är det inte långtid kvar till mycket! Min hjärna börja sakta men säkert komma i närheten av knappen "overload". Inredningstankar, förlossningstankar och höstmodet är bara några av alla de funderingar som cirkulerar där inne. Vi flyttar om drygt 1 månad och har BF om ca 5 veckor... 
Jag är överlycklig men samtidigt väldigt fundersam över hur allt ska gå ihop, det får det göra! 
Jag längtar så efter att få träffa vår älskade dotter, vem är hon och hur ser hon ut? 
 
Imorgon går jag in i vecka 35 vilket känns helt overkligt, det finns så många saker som jag längtar och ser fram emot just nu;
✎ Att inte behöver dela med mig av min kropp
✎ Kunna sova på magen
✎ Kunna resa mig normalt (inte behöva använda möbler, människor eller kryckor) 
✎ Få äta vad jag vill
✎ Kunna ta på mig vad jag vill
✎ Få börja inreda vårt nya hem och visar er
✎ Ha ork att fotografera igen och inte enbart behöva dela med mig av inspirationsbilder
✎ Hämta barnvagnen 
✎ Få träffa vår dotter 
 
Vår höst kommer bestå utav ett helt nytt liv men jag ser fram emot det, det kommer finnas mysiga och helt fantastiska stunder men givetvis också påfrestande och jobbiga stunder. Tror och hoppas dock på att de flesta kommer bli den förstnämnda stunden.
 
Läsar fråga?
Jag undrar lite om det är något ni skulle vilja att jag dela med mig av fram över?
Egna bilder, mode, inredning, graviditet, åsikter etc? Är det något ni saknar?
Gravid - Inredning - Inspiration - Mode - Pinterest

Skandinaviskt till nya lägenheten

Long time no see! 
Mycket har hänt sedan sist jag skrev här inne, jag har bland annat gått in i vecka 31, så inte långt kvar nu! Längtar tills vi får träffa vår lilla flicka ♡ Kan redan nu berätta att hon är en vild liten unge och väldigt bestämd! (som sin mamma?!, haha)
Mer roligt som har hänt är att vi ÄNTLIGEN har fått en lägenhet (gör en liten glädjedans) och det är en del som måste fixas och planeras tills att flyttlasset går, och när det är? 1 September, jepp 8-9 dagar innan jag är beräknad att föda... Men det ska nog gå det också?! 
Som den inredningstok jag är sitter jag och planerar alla inköp och hur lägenhetens ska se ut. Möbler ska slipas ner och målas om, nya möbler och inredning ska köpas samt skapas. Jag ska anordna en flyttloppis också i lägenheten, som kommer äga rum i Augusti, kommer återkomma om loppisen längre fram. Det mesta till lilltjejen är fixat, vilket känns väldigt skönt, dock har jag ett projekt, skötbordet, jag är inte alls sugen på att köpa ett, de flesta är rätt fula och tar onödig plats, så jag har fått för mig att jag ska köpa en lite högre 50-60-tals byrå som ska stå i hallen och fungera som skötbyrå, så det blir till att besöka olika secondhand butiker i Malmö och hålla tummarna att man hittar något.
Gjorde ett kollage som representerar mina idéer kring stilen och inredningen, kort är det, ljust (framförallt vit), mässing, ask, marmor, gråt (ljusa nyanser), linne, läder, ull, kaktusar, eucalyptus och fikon.
 
Jag ser fram i mot att få sätta igång och inreda och pyssla i vårt nya hem men samtidigt sorgligt att lämna vår älskade etagelägenhet ♡ Så många fina minnen som man kommer ta med sig. Vi kommer bli kvar i Västra hamnen och det är jag så lycklig över, äääälskar denna delen av Malmö, aldrig trivts så bra som här! Lugnet, närheten och omgivningen ♡
Inspiration - Pinterest