Skaldjurspizza

Den här pizzan hade jag tänk och smaska på imorgon, ni måste testa denna himmelska skaldjurspizzan.
Receptet kommer från tidningen Elle Mat och Vin. 
 
 
Elle Mat och Vin

Lägenhetssökandet fortsätter

Åh, ge mig denna lägenhet! Till försäljning i Malmö och jag är så kär
På torsdag är jag och sambon injudna på visning av en lägenhet som ligger mitt i stan, hyresrätt som jag hoppas är perfekt och blir vår, håll tummar och tår för oss! Vi måste nämligen hitta ny lägenhet då vi inte kommer få bo kvar i studentlägenheten i Västra hamnen då mannen min också snart är färdig med sina studier. 
Dekor - Homestyling - Interiör

Relaxed and neat

Vintage Levi's jeansjacka, jeans i olika nyanser och längder, skjortor, slappa t-shirts i olika basfärger, solbrillor med plastbågar, bara tår eller sneakers, knut eller utsläppt hår och neutrall sminkning, det är min vårlook för i år. 
 
Budade hem en vintage Levi's jeansjacka i veckan, super snygg, oversize och perfekt slitage. Beställde även hem ett par look alike Birkenstock som kom med posten i fredags. Är ni också sugna på Birkenstock men känner att ett par look alike funkar lika bra hittar ni det här.  Nu ska jag bara hitta de där pefekta vintage Levis jeansen och köpa hem nya fräscha t-shirts. 
 
Vet att jag varit seg här inne med uppdateringar, men jag har min anleding som jag kommer dela med mig av senare. Men blir alltid lika glad när jag går in och ser att ni fortfarande är nyfikna på vad jag har att dela med mig av. Kommer bli bättre och absolut mer spännande, det kan jag lova 
 
Birkenstock - Inspiration - Levi´s - Mode - Pinterest