We all feel a little better with some beauty

Dessa senaste dagar har verkligen varit i skönhetensspår. Var examensmodell på Gilda nu i lördags, det var en upplevelse. Sen idag trots krasslighet gick man och vaxa sig. Så känner mig som en ny människa!
I söndags blev det en liten runda på stan trots en inte allt för välfylld plånbok. Har länge velat ha ett par grå-svarta jeans men inte hittat några men där bland rean hittade jag ett par superbilliga och snygga som fick följa med mig hem.
 
Förresten är det någon som vet någon salong i Malmö som är duktiga på trådning? Än så länge lutar det åt en salong som heter Perfect skin, någon som hört eller har något omdömme om dem när det kommer till trådning? 

 

/These past days have really been in the beauty tracks. I was a graduate model for Gilda this Saturday, it was an interesting experience. Then today despite illness, I had a wax. So I feel like a new person!
Last Sunday I took a stroll in the town despite the not too fully stocked wallet. I have for some time wanted to have a pair of gray-black jeans but could not find any that sutiti perfectly on me, but among the abandoned sale, I found a pair that were super cheap and stylish which had to come home with me.

 
Pinterest

Some office inspiration

Delar här med mig några kontorsspace-idéer som jag samlat på mig på pinterest, tänkte det var passande då jag pluggat hela dagen, men tyvärr i sängen. Borde verkligen skaffa mig en snygg liten kontorshörna.
 
/I share here with you some office space-ideas that I collected on pinterest, thought it was fitting because I've been studying all day, but unfortunately in my bed. I really should get myself a neat little office area.
Inspiration - Pinterest

Namnsdag på årets fetaste dag

Idag har det inte enbart varit fettisdagen utan även min namnsdag, så jag ville baka något gott. Därför fick det bli semlor, jag hade inte ätit semlor på säkert 15 år (mest pga min laktosintolerans). De blev väldigt goda, dock mest förtjust i bullarna. Testade att göra egen mandelmassa, det var inte så svårt att göra och den hade en godare smak än köpt. Är egentligen inte så  superförtjust i mandelmassa men ville ändå testa, har desutom en här hemma som älskar semlor. Bestämde mig för att inför en årlig traditon, baka hembakta semlor varje fettisdag, fast olika varje år, nästa år lutar det åt nutellasemlor...

Det lönar sig att vara sig själv

Förra veckan var en ganska händelserik vecka, på onsdagen fick jag ett sms från en vän att hon ville träffas innan hon tog tåget tillbaks till Stockholm igen. Självfallet ville jag det, så vi lunchade på ett hamburgarställe. Åååh Jesus vad gott det var! Jag åt deras kycklinghamburgare. Det var så gott att jag bara var tvungen att handlade med mig en hem till hamburgarfantasten (Axel), fast han fick en med nöttkött, ost och bacon, den såg också väldigt smarrig ut! Släng er i väggen Mcdonalds, Max och Burger King säger jag bara. Kan inte minnas vad stället hette men det ligger inne på Malmö Centralstation och mitt emot ett ställe som säljer sushi.
Kände mig lite krasslig i veckan så spenderade resten av veckan i älsklings mjukisbyxor, som vanligt tog han väl hand om mig och bjöd på goda fikor så jag skulle känna mig lite gladare och piggare. 
På lördagmorgon (alla ♥ dag) bjöds det på frukost i sängen, Axel hade lagat Americanska blåbärspannkor! Hade aldrig ätit det innan men ´Oj så gott det var!´. Lägg märke till pannkaksformen, sötaste snubben ever!
Egentligen så skulle vi åka till Köpenhamn, bo på hotell, shoppa och gå på Den Blå Planet, som var min 7 års present. Men vi bestämde att i och med att jag inte var helt kry och hade (har) för mycket i skolan, kunde jag inte riktigt njuta av resan om vi åkte, så vi bestämde oss för att skjuta fram det till Mars istället.
Axel ville ändå hitta på något mysigt med mig så han bjöd mig på middag på Mando, vi beställde in vars en av de största plankorna de hade. Och vet ni vad! Min planka bjöd huset på för de var den 10e plankan, vilket jag blev så där löjligt glad över, haha. Vi köpte också med oss lite finchoklad som vi mumsade på när vi kom hem. 
Två gottegrisar som vi är nöjde i alla fall inte jag mig med det, utan ville också göra något för Axel, så jag bakade hjärtfomad hallonpaj som serverades med rårörd vaniljsås.
Trots en vecka då jag inte var i toppform så var ändå förra veckan en superfin vecka och mycket på grund av min helt underbara pojkvän, tack älskling för att du är du!