Polentagröt

Godmorgon! Varje morgon käkar jag turkisk yoghurt med müsli och agavesirap, men så i morse kände jag att jag allt ville bryta rutinerna lite. Rotade igenom skafferiet och hittade mandelmjöl och polentagryn, googlade lite och så fick jag fram två recept, mandelgröt och polentagröt, polenta består av majs.Testade att göra båda,  mandelgröten var nog något av det äckligaste jag ätit men polentagröten, tummen upp! Om ni vill testa att göra polentagröt så har ni receptet nedan:
 
Du behöver: 2 1/2 dl mjölk, 3 msk polenta, en liten nypa salt och socker. Räcker till 1 portion. 
Gör så här: Koka upp mjölken och tillsätt därefter polenta. Låt sjuda under omrörning i ca 5 min, smaka av med salt och socker. Serveras med mjölk och sylt eller bär. 
Frukost

rock chic interior inspiration

Just nu är min inredningsradar åt denna stil, svart, grått, metall, läder, marmor och päls. En elegant industrilook eller rock chic style skulle man kunna säga. Ska fixa lite i lägenheten nu i höst och vi har redan börjat med några inköp. Bland annat ett skrivbord, faktiskt exakt ett sådant som i den nedre mittersta bilden, fast vi har vitt. Är ordentligt sugen på ett soffbord som kommer i två par, från samma serie som skrivbordet (Vittsjö) fast jag vill ha det i svart. Om ni söker Vittsjö på Pinterest får ni upp MASSOR med roliga idéer på vad man kan göra med denna serien, som då är från Ikea. Posters ska också införskaffas, inte lätt det där. Jag har hittat en som finns i två varianter, är småsugen på någon av dem, nämligen dessa nedan. 
Vad säger ni? Hiss eller diss? Vad har ni helst på väggarna?
 
Inspiration - Pinterest - Room99

@zahlas

Ni har väl inte missat att jag finns på Instagram? Följ min vardag, som består utav mode, inredning, kärlek och drömmar. Ni hittar mig under namnet @zahlas
Instagram

Nails trend AW 2015

Kashmir, merino, ja ull, jag älskar ull! Den här fina filten är 100% ull, en uppskattad julklapp som jag fick förra året av svärföräldrarna. Det har dock endast blivit ett inköp av ull till hösten (blir säkert mer) och det är en fantastisk marinblå kappa, åh den är så vacker♡ 
 
Testade ett nyinköpt nagellack idag från Mavala, som heter Las Vegas och är en plommonröd färg. Väldigt mörk, vilket är väldigt snyggt nu till hösten. Andra färger som jag kommer använda på både naglar och kläder är svart, nude och puderrosa.
Vilka färger gillar ni att ha på hösten? 
Inredning - Nails - Outfit