2017's summering

Under 2017 har Liv gått från en liten sprattlig bebis som i början av året endast drack mjölk och försökte vända på sig ett varv. Till en liten flicka som går och springer helt själv och desutom proppar munnen full av vanlig mat och skrattar glatt åt sina bus. Tänkt att att den där ↑ lilla bebisen numera ser ut såhär ↓
Vi har varit på många olika äventyr 2017 och upptäckt mycket för första gången!
Vår utsikt har bjudit oss på många magiska solned- och uppgångar, stormväder, mystisk dimma och häftiga moln. 
Vi har haft dop tillsammans med nära och kära, där vi gjorde egna dopkort, vackra buketter och bjöd på goda tårtor. En dag vi utmanade våra kvadratmeter och fyllde lägenheten till bredden med så många vi kunde. Målet är att vi en dag ska få plats med er allihop! Målet innebär med andra ord att flytta till en större lägenhet eller ett mindre hus.
Liv fyllde ett helt år! Det firade vi såklart med tårta och sång! Ännu en gång var vi till bredden i lägenheten. 
Vi firade midsommar med mormor och morfar ♡
Vi har firat jul med allt vad det innebär, presenter, hemmabakat och massor med julmusik!
Vi har varit på landet och njutit av de enda fina dagarna som 2017's sommar bjöd på. För någon ordentlig sommar kan vi väl ändå hålla med om att 2017 inte bjöd på? Tror vi badade en gång i havet i år!
Lägenheten tar allt mer form och kan numera kallas ett hem!♡
Tycker den här bilden representerar 2017 rätt så bra, den innehåller liksom alla uttryck och känslor som man haft under året.
 
Det var vårt år i lite bilder och med det sagt önskar jag er ett riktigt gott nytt år! 
Med kärlek♡Alexsandra 
 
 
2017 - Familj - Inredning - summering

En av de vackraste

Om några dagar är det dags för att säga farväl av 2017 och välkomna det nya året. Som vanligt ser man fram emot ett nytt år, skönt med ett litet avslut och nya möjligheter! Har ni några nyårsplaner ännu?
 
I vardagsrummet har det flyttat in en liten mindre bukett blommor, en bukett innehållande enligt mig en av de vackraste blommorna, anemon. 
Barnkläder - Inredning - Inspiration - Vardagsrumsinspiration - inredningsinspiration

En liten klick färg

Trött och nöjd efter en helg med nära och kära, till och med Liv är trött efter helgens julfirande.
Julfirande i all ära men det är bra mysigt att trängas i soffan till en bra film och äta julrester
 
Vad tycker ni förresten om min julbukett? Vågade mig på lite rosa färg, tänkte nu när ingen snö har fallit som kan ljusa upp så får jag ljusa upp vintermörkret med lite färg istället. 
Liv fick jättemånga fina klappar i år, hon har suttit och lekt i timmar med sina nya leksaker,  det är så roligt att se henne i sin fantasifulla lek. Av oss fick hon bland annat dessa söta tofflor♡ Skulle själv vilja ha ett par likadana!
Barnkläder - Inredning - Inspiration - Vardagsrumsinspiration - inredningsinspiration

En blandning av allt, den ultimata kombinationen

 
 
Imorgon är det äntligen fredag! Oj vad denna dag är efterlängtad, efter en än så länge ganska tuff och "dramatisk" vecka. Jag och Axel fick nämligen spendera halva kvällen på jourvårdcentralen igår då Liv ramlat på dagis och skadat sig i ansiktet. Liv mår bra för övrigt och såret behövdes tack och lova bara limmas och inte sys.
Ja det ska med andra ord bli riktigt skönt med julledigt och den ska givetvis spenderas med våra kära familjer, som för övrigt var så fina och ställde upp för oss idag♡
 
Imorgon hade jag tänkt gå in om blomserbutiken efter jobb för att unna mig en fin bukett blommor som vi ska njuta av hela ledigheten. Så länge har jag blandat ihop den här buketten av de återstående växterna som inte vistnat än. Tycker på någotvis att det är just "restbuketten" som blir den finaste, det blir på nått sätt den perfekta blanding, inte sant?
 
P.S Nu börjar vi tagga julledighet!! Nu är det jul igen och nu är det jul igen ♫♫
Inredning - Vardagsrumsinspiration - inredningsinspiration