6 effektiva träningsövningar

 
Hej alla fina!
Nu har min hälsoresa äntligen fått fart och dessutom börjat få resultat, vaknade relativt pigg idag, vilket jag annars aldrig brukar göra, tänk vad kost och lite träning kan göra, helt fantasiskt. Har dessutom snart varit godisfri i hela två månader, nu är det mycket lättare och hjärnspöken och sötsug är som bortblåsta. 
 
Idag körde jag ett kort intensivt pass, tar inte alls långtid och är väldigt effektivt, musklerna skakar efteråt...
Så tänkte därför ta och dela med mig utav övningarna till er, satte mig därför ner efter frukosten och illustrerade övningarna. Passet består totalt utav 6st olika övningar och allt du behöver är en matta och en hantel i valfri vikt (har du ingen hantel, ta något tungt du har hemma). På övningarna där det står x 2 menar jag att du ska göra lika många rep och set på det andra benet. 
 
Training exercises - Träning - illustration - workout

Yrkesdrömmar genom livet

En gång i tiden drömde jag om att bli florist, sen drömde jag om att bli arkitekt/inredningsarkitekt, sen dekoratör, sen författare, sen konditor och tillsist att jobba med kommunikation. Mina drömyrken har i alla fall en sak gemensamt, kreativitet. Det galna är att jag tycker alla dessa yrken verkar fortfarande lika spännande och fantastiska, det där med att välja och om man väljer rätt är en enda jobbig och ångestfylld historia. 
 
En fråga man besvarade med fantasi och spänning när man var liten men som man efter tonårstiden fick en stor klump i magen utav var "vad vill du jobba med i framtiden?" Min klump handlade mest om att jag ville så mycket och var rädd att gå miste om något spännande yrke, för tänk om jag valde fel? 
 
Idag när jag själv ställer mig den frågan, kan jag inte svara i en yrkestitel, jag är fortfarande den där Alexsandra som vill så mycket, jag kan väldigt mycket inom ovan nämnda yrken, just för att jag är nyfiken och älskar att få vara kreativ. 
Men det är verkligen helt okej, det är något jag kommit fram till efter en heldel grubblande, det är ju just det som gör mig så bra och det som format mig till den Alexsandra jag är idag. Det jag vill ha sagt? Det är helt okej att inte ha raka och genomtänka svar på framtidsfrågor. 
 
Förresten varför tror ni att en fråga om yrkesval var spännande som liten men skräckinjagande som äldre? 
Jag kan tänka mig en anledning, barn bryr sig inte lika mycket om vad andra människor tycker om dem eller vad för åsikt någon skulle ha om deras val, eller om deras val skulle anses opassande eller inte. 
Barn är häftiga och förebilder för oss vuxna människor, om vi vuxna skulle tänka lite mer som barn ibland, så skulle vi troligen må mycket bättre. 
Belive in you

Hylla varandra i kärlekens tecken

Idag har vi haft en supermysig dag, Liv var hemma med mig då förskolan var stängd, desutom slutade Axel tidigare idag. Det vi gjort idag ↓
 
▸ Tittat på film

▸ Kramats extra mycket

▸ Ätit ♡- formade mini pizzor

▸ Ritat teckning och köpt blommor till pappa Axel

▸ Mumsat på alla ♡ dag-fika

▸ Dansat till 90-talshits 

Vad har ni hittat på denna alla hjärtans dag? 

Puss på er! 

 

Det är inget fel med att fira alla hjärtans dag, det viktiga är att inte glömma de andra 364 dagarna på året. Jag ser denna dag som en påminnelse och en hyllning till kärleken, det är så viktigt att aldrig sluta sprida kärlek omkring sig och då inte bara till sin kärlekspartner utan till alla människor i sin omgivning. Det behövs mer kärlek i denna värld, det vet vi alla, så lägg det materiella åt sidan och vissa uppskattning på andra sätt istället, en enkel kram, ett lyssnande öra eller en omtänksam gest. Dagen blir vad du gör den till, glöm inte det ♡
Vardagsrumsinspiration - allahjärtansdag - inredningsinspiration

Fettisdagen, fettis, semmeldagen

Just nu sitter jag och väntar där ☝🏻 på att mina bullar i ugnen ska bli färdiga.
Som de flesta andra i scandinavien tänkte vi fira dagen till ära med semlor. #hembakatärgodast 
 
2018 - Vardagsrumsinspiration - fettis - fettisdagen - inredningsinspiration