Mysiga filmkvällar och havspromenader

Idag har vi än så länge lekt och myst, står inte så mycket på schemat, ska strax ner till affären och sen ta en promenad längs ribban. Lite havsluft är aldrig fel. 
Lilltjejen börjar bli så stor, 6 månader nästa vecka! Har börjat försöka krypa, inte helt lätt det där, men hon har sina trix för att förflytta sig på, som att snurra runt liggandes på magen, ser så roligt ut, haha
 
Växer så det knakar gör hon också, så fick köpa lite nya kläder till henne, Får visa några av inköpen, köpte bland annat en jättesöt bomberjacka och två skor. Handlar en hel del på pojkavdelningen faktiskt, mycket på flickavdelningen är så extremt rosa och "gulligt", föredrar stilrenare kläder och olika gråa nyanser. Så då blir det pojkavdelningen. Tycker för övrigt att det saknas en del barnkläder på marknaden. De där moderna och mer hållbara kläderna är betydligt svårare att hitta och är oftast rätt mycket dyrare än andra barnkläder.
 
Så om ni uppskattar liknande kläder som jag måste jag tipsa er med bebisar om dessa leggings från H&M, deras premium qaulity (dom hon har på bilden), super sköna och väldigt bra pris (199:-) för den kvalitén, kommer i 3 pack. 
Vår älskade soffhörna, kommer bli många mysiga filmkvällar här framöver, idag åker nämligen teven upp på väggen som inhandlades i måndags, yeah!
Lek på mattan är både roligt och mysigt tycker Liv. 
Inredning