Äventyrliga April

Bebishänder är något av det sötaste som finns ♡ Vår lilla tjej börjar bli så stor nu, herregud!
Är det bara jag som tyckte att Mars flög förbi? Känns overkligt att det snart är påsk och snart Valborg! Det betyder att sommaren inte är allt för långt bort, vilket vi i Malmö har fått ett smakprov på, helt underbart!
Men först ska vi ha påsk med allt vad det innebär, ett påskris ska köpas och om tiden tillåter det så hade det varit kul med lite påskpyssel. 
Vår utsikt från balkongen är helt magisk varje dag, spelar ingen roll vilket väder det är ute, alltid en häftig himmel att skåda. Som denna ovan som jag tog för några dagar sedan. Eller denna nedan som jag tog när dimman smög sig på Malmö. Kommer aldrig vilja flytta här ifrån, vi får inreda compact living när Liv blir större, haha. 
Just det vi var på Malmö museum med min moster och två av mina kusiner. Var flera år sedan jag var där, minns det som mycket mer mystiskt och kusligt när jag var liten än vad det var nu. Vi gick även igenom akvariet, det var väl det som var roligast, men minns det också som roligare när jag var liten. Liv tyckte upplevelsen var WOW, haha. Undrar vad hon kommer tycka om Blå planeten som vi ska till i sommar?! Dagen avslutade vi med fika på slottsträdgårdens café, tyvärr var där fullsatt så vi fick trycka in oss i växthuset där jag svettades som en gris och glömde helt bort att fota! Älskade amningshormoner... 
 
Mer som hänt sedan sist
✎ Liv har fått en tand!!
✎Vi har beställt fler möbler
✎ Liv har börjat krypa (och klättra!)
✎ Vi har firat min mamma och min älskade sambo
✎ Liv har klappat en hund för första gången (och blivit slickad i hela ansiktet)
✎ Har fyllt i Livs fina baby book ♡
 
*Bilderna tillhör mig och får inte kopieras eller användas på andra platser
Malmö