Satsa på självförtroende och drömmar istället för självömkan

Idag vaknade jag med ny energi och kli i fingrarna, älskar när höstinspirationen slår till! Jag är ju ett höstbarn och har alltid älskat allt med hösten (okej minus förkylningstid), men annars allt. Får en varm och härlig känsla som går igenom hela kroppen när det är höst. Fler som känner igen sig? Om någon uttrycker tycke för hösten blir jag alltid löjligt glad, yeah någon som jag! 
 
Jag har en del projekt jag är sugen på att ta tag i, några lite mindre och några större. En del av dem har legat på hyllan länge och ibland har jag tagit ner dem och klämt på dem för att kort därefter lägga tillbaks igen. Men jag tror faktiskt att jag är redo nu. Måste prova för att veta, inte sant? Men några är också helt nya med lite skräck blandad förtjusning.
 
Jag är en person som många andra som vill väldigt mycket i livet, men ibland lite för feg för att våga. Men jag tror jag kommit på en lösning kring det. Mitt tidigare problem är att jag tänker 2 steg för långt, jag måste börja tränka i mindre skala och att inte bli så besviken om det inte blir som jag tänkt. Inte bara kasta allt i soporna så fort det blir fel, utan titta på det igen för att se om det finns något jag kan göra annorlunda eller behöver det bara vila lite? 
 
Jag måste sluta välja den fega och lätt vägen, det är inte jag, men jag är inte heller den där naiva personen heller. 
Allt tar tid och allt har sin rätta tid, med rätta tid menar jag att när det är menat så händer det. Självfallet menar jag inte att man ska sitta och rulla tummarna och invänta, nej, hårt arbete är självklar för att lyckas med det mesta här i livet. Men något jag lärt mig sedan jag blev äldre är att det mesta löser sig, att stressa över saker som inte går att påverka är onödigt. Hade jag tänkt så tidigare hade jag inte förbrukat lika många tårar och timmar/dagar med ångest. Så till alla er som sitter där just nu med ångest över olika ting. Gör er själv en tjänst, ta 3 djupa andetag och tänk "allt löser sig", för det gör det. Jag lovar, just nu kanske det känns skit, men du kommer antagligen inte ens komma ihåg denna dagen längre fram. Satsa på dig själv och vad som gör dig glad, omringa dig av positiva människor och de som stöttar dig. 
 
Så med andra ord imorgon ska jag ta ner mina projekt från hyllan och bege mig ut för att bygga på min kunskap och handla material. 
 
NOTE: Ni som satsar på era drömmar, stora som små, vill bara tacka er för att ni är helt galet amazing och inspirerande!
  
 
 
Belive in you - dreams