Kladdig marshmallows och pekannötskaka

Kladdig marshmallows och pekannötskaka
Du behöver: 2 ägg, 3dl socker, 1 nypa salt, 1 1/2 tsk vaniljsocker, 4-5 msk kakao, 1 1/2 dl mjöl, 100g smör, 100g pekannötter, 2 nävar marshmallows, kolasås. 
 
Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker poröst, tilsätt vaniljsocker och kakao, sikta gärna allt i pulverform. Smält smöret och häll sedan hälften av smöret i smeten och 1dl av mjölet och rör om. Häll därefter i restan av smöret och mjölet, blanda samman med en slickepott och inte med en visp. Tillsätt en nypa salt. Häll smeten i en formen med avtagbara kanter och strö över pekannötter och marshmallows, tryck gärna ner dem lite i formen. Låt kakan stå i ugnen i ca 20min. Men ett tips är att ha koll på kakan för tiden kan varier mycket. Jag brukar kolla tiden efter 10 min för att avgöra hur länge till jag vill ha den inne. Sen bero det på hur kladdig man vill ha kakan. Låt sedan svalna och avsluta med lite kolasås över kakan. 
bakverk - kladdkaka