müsli

Igår provade jag att göra egen müsli, det var relativt lätt får jag påstå. Resultatet blev superbra och smakade hur gott som helst, müslin fyllde hela två stora syltburkar. Testade den imorse med naturell yoghurt, toppen frukost!
Var inte speciellt dyrt heller med tanke på vilken mängd jag fick ut, självfallet kan man ju själv välja hur stor sats man vill göra åt gången,men skönt att göra en stor så håller det ett tag. 
 
Här är mitt müsli recept
Ingridienser
2 dl honung, 3 msk kokoslja, 2dl vatten, 5 dl havregryn, 4 dl kokoschips, 1dl pumpafrön, 1dl linfrön, torkade blåbär.
Gör så här:
Sätt ugnen på 200˚C. Värm honung, kokosolja och vatten i en kastrull, så att allt löser upp sig. Blanda havregryn, kokoschips, pumpafrön och linfrön i en långpanna och ringla över honungsblandningen. Rosta blandningen ca 30 minuter, men rör om 3 gånger under tiden. Låt muslin svalna och tillsätt sedan de torkade blåbären.
Frukost - Recept
linn

muums!!